Daniel Landa a jeho "VOZOVÁ HRADBA"

08.11.2011 21:51

 

 

Vozová Hradba - Ostrava 3.11.2011 - Proslov

Vyjadrenie obrovského strachu z nadchádzajúcich udalostí v roku 2012 a výzva Daniela Landu k národnej jednote ! (Klikni na obrázek)

 

Komentáře uživatele, který nahrál video (kaiserbosssss)

  • Všetci máme nejakú identitu, Všetci máme názorovo niekoho ku komu sa môžme prikloniť, Všetci sme tu nato aby sme pochopili o čom je život. Prosím všetkých ktorí tu nadávajú, pozrite sa na svoj vzor a ľudí ktorých nasledujete... a zamyslite sa či je skutočne vaše právo nadávať na tých ktorí vám nie sú po vôli...

  • V sobotu mě to čeká !

  • @Gandy1232 teš sa!

Nejzajímavější komentáře

  • Neskutečná euforie vyvolána jedním člověkem na 10 tisíc lidí ... Výborný koncert, skvělý zážitek. A než ho vy "humanisti" zase začnete špinit, poslechněte si to co řekl a trošku o tom popřemýšlejte.

     

  • Byl jsem tam ten člověk nemá strach on říká to co si myslí a je to 100x kvalitnejsi nez kdyby se tonaučil, ale on mluví od srdce. Byla to super atmosféra Landa je bůh !!!

Poznámka Suvereniťáků:

Dane, jde nyní o to, aby ten strach z nastávajících časů byl podnětem ke změnám, které mohou klidnou cestou nastolit jen a jen VOLÍCÍ OBČANÉ (pokud možno všichni). Protože jen tak se může dostat k moci rozumná politika, kterou mohou dělat jenom a jenom lidé NEKOMPROMISNĚ HÁJÍCÍ naši zemi a  zájmy drtivé většiny její občanů (to ale není Schwarzenberg, Vondra a spolek...), jimiž musí být Demokracie Odpovědnost Morálka Odvaha Vlastenectví - ve zkratce řečeno DOMOV ... A to jsou slova naší Jany Volfové, Jany Bobošíkové a nás všech SUVERENIŤÁKŮ.

A Ty, Danieli, jsi to vše dokázal opakovaně vyjádřit ve svých vystoupeních na VOZOVÝCH HRADBÁCH! 

DÍKY a GRATULUJEME TI!


Doslov: Dr. Jaroslav Horák